Image by Jonathan Borba

Covid19 

Regels huwelijken vanaf 14 december
 

  • Max. 30 personen aanwezig, inclusief kinderen onder de 13 jaar. Dit is exclusief personeel.

  • Ten alle tijden zoveel mogelijk 1,5m afstand bewaren tot elkaar. Dit geldt voor zowel binnen als buiten.

  • Buiten is het niet toegestaan om bij elkaar te zijn in groepen van meer dan 4 personen of 1 huishouden. De uitzondering van 30 personen geldt alleen voor de huwelijksvoltrekking zelf en niet voor een (spontane) samenkomst na afloop.

  • De huwelijksvoltrekking is alleen voor genodigden. De uitnodiging is de reservering.

  • Voor de receptie of feestelijkheden na afloop van de huwelijksvoltrekking bij een eet- en drinkgelegenheid gelden de regels voor de horeca.  Dit betekent in het kort dat er geen toost of taart is. Horeca zijn tot nadere orde gesloten.

  • Vanaf 1 december zijn mondkapjes verplicht in openbare publieksruimtes.

 

 

Thuisblijven bij klachten

Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten, verhoging of koorts? Blijf dan thuis. Heeft u huisgenoten met koorts, benauwdheid of beide? Dan moet u ook thuis blijven. Dit geldt voor alle aanwezigen.

 

Trouwen is nog steeds mogelijk

Wij kunnen jullie huwelijk nog steeds door laten gaan. Ook onder de huidige omstandigheden. Misschien niet zo uitbundig als jullie in gedachten hadden, maar door het intiem te houden is er wel meer ruimte voor een persoonlijke invulling tijdens de ceremonie. Door de focus te leggen op de ceremonie, wordt het een prachtig moment vol liefde!

Kijk ook op Rijksoverheid