Image by Jonathan Borba

Elopement

Elopement​

In deze ellendige Corona tijd willen wij graag een oplossing bieden voor al die bruidsparen die het zat zijn maar af te moeten wachten. The Pop Up Wedding Company verzorgt graag jullie Elopement!

Wat verstaan wij onder een elopement? Het komt er op neer dat jullie met z'n tweeën op een intieme en persoonlijke manier jullie verbintenis vieren: twee verliefde mensen, een ambtenaar, een fotograaf en het minste aantal getuigen. Wij geloven in de kracht en schoonheid van het huwelijk en deze manier van trouwen benadrukt dit alleen maar.

Wat doen wij?

Wij luisteren naar jullie ideeën en gaan daarmee aan de slag en gaan op zoek naar de perfecte locatie. Wij hebben de beste trouw ambtenaren en fotografen in ons vaste team. Voor een (officiële ) elopement gelden de zelfde regels als bij een "gewone" huwelijksceremonie. Ook heb je minimaal twee getuigen nodig. Willen jullie echt alleen met z'n tweeën trouwen dan kunnen wij altijd als getuigen op treden. Op een bijzondere lokatie trouwen? Dan proberen wij dat te regelen als 'officiële trouwlocatie' voor een dag. Een elopement kan altijd voordeliger door eerst bij het gemeentehuis te trouwen, dat kan soms enorm schelen. Jullie zien dat er ontzettend veel mogelijk is. Het doel van een elopement is om het een zo liefdevol en relaxt moment te maken. Die kan alleen door een goed geregelde dag en aanloop hier naar toe. Met The Pop Up Wedding Company als partner hierin ben je daar zeker van gegarandeerd!

 

Wat krijgen jullie?

Twee top planners die jullie begeleiden naar jullie ultieme geluk moment. Een top ambtenaar vol humor maar die het toch romantisch weet te houden. Zij zal voorafgaand een diepgaand interview met jullie houden. Jullie kunnen ook nog je eigen geloften uitspreken natuurlijk. Met een elopement is er zoveel mogelijk! Dan hebben wij ook nog een kanjer van een fotograaf voor jullie klaar staan. Jullie ontvangen na afloop een uitgebreide galerij met ruim 300 foto's en een album met jullie allermooiste foto's! Een prachtig bruidsboeket van een echt trouwbloemist met jaren lange ervaring hoort ook in het standaard pakket. Helemaal naar jullie wens gemaakt. En dit is nog maar een standaard pakket! 

Willen jullie meer weten over een elopement en wat de kosten hiervan zijn neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op