Styled Shoot Pop Up Wedding - Wickie Fot

Waarom een Pop Up Wedding

Waarom een pop up wedding?

 

Het principe van de pop up wedding is niet helemaal nieuw: in Australië en Amerika is de pop up bruiloft een geliefd verschijnsel.

Dat begrijpen wij wel: het is niet alleen een stuk voordeliger, je hebt er ook nog eens veel minder omkijken naar.

In Nederland beginnen we langzamerhand ook in te zien dat een grote, dure bruiloft niet zaligmakend hoeft te zijn. Dat het minder kan. Niet alleen voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. 

De voordelen van een pop up wedding:

  • Véél goedkoper

  • Intiemer

  • Relaxed en zorgeloos

  • Minder belastend voor het milieu

 

Betaalbaar intiem trouwen

Wist je dat kleine bruiloften vaker als onvergetelijk worden bestempeld dan grote bruiloften? Kleinere bruiloften maken veel meer interactie en aandacht mogelijk tussen bruidspaar en gasten.

Toch betaal je voor een kleine trouwerij ook vaak veel geld. Waarom? Omdat het voor een locatie, fotograaf, ambtenaar, bloemist of banketbakker niet uitmaakt hoe groot het gezelschap is: leveren moet hij toch. Al die losse leveranciers kosten per afzonderlijke bruiloft veel geld. Maar als je een aantal bruiloften bundelt op één locatie, dan kun je veel van de kosten uitsmeren. Dat kan enorm schelen!

 

Geen planning, geen stress

Een bruiloft regelen is synoniem aan gedoe. De taart, de aankleding, de locatie, een fotograaf: het vereist allemaal veel regelwerk, onderhandelingsvaardigheden, stressbestendigheid en tijd. Dat kan ook anders; door het allemaal aan ons over te laten. Wij regelen het van A tot Z. Natuurlijk zorgen we dat we jullie een heel persoonlijke bruiloft krijgen. Want het is immers jullie dag.

 

Duurzaam trouwen

Doordat we meerdere bruiloften verdelen over een dag, en daarbij dus alle leveranciers maar één keer hoeven te laten komen, vermijden we een hoop onnodige belasting voor het milieu. Er hoeft minder gereden te worden, minder gemaild en minder gebeld, we hergebruiken materialen en we kunnen scherper inkopen. Bovendien houden we het klein en intiem. En dat scheelt een hoop stress voor ons klimaat.