7 "postponed wedding" gifts die super leuk zijn om te geven

Bij veel bruidsparen die hun bruiloft hebben moeten uitstellen vanwege het coronavirus, een dag die ze waarschijnlijk al jaren, maanden of hun hele leven hebben gepland, kan dit erg hard aankomen.

Als je een vriend/vriendin, familielid of geliefde hebt, die gedwongen wordt hun huwelijk uit te stellen, waarom zou je ze dan niet wat vreugde brengen op hun ‘would be’ huwelijksdatum?

Hier onder een aantal van onze favoriete "uitgestelde huwelijksgeschenk ideeën"!

1. Nieuw plan, dezelfde man..

Heeft jouw BFF haar bruiloft moeten uitstellen vanwege de COVID-19. Vrolijk haar dan op met een herinnering dat hoewel haar droomdag misschien niet helemaal uitpakt zoals verwacht, ze nog steeds haar droomman heeft en dat is wat er echt toe doet!


2. Voor de wijnliefhebber

Koop een heerlijke fles wijn en plak dit leuke etiket erop. Een leuk gebaar en het bruidspaar kan de fles openen op de uitgestelde datum om alsnog samen te proosten op hun liefde


3. Mooie herinnering

Naast dat dit een super leuk cadeau is voor het aanstaande bruidspaar, zorgt het ook voor een geweldig decor voor in huis. De perfecte manier om de dagen af te tellen tot de grote dag! We love it!


4. Corona bride sweatshirt

Is jouw BFF een echte corona bride die het liefst in een lekkere sweater rondloopt, dan is deze trui een leuk statement om te laten weten dat je aan haar denkt. Lekker voor op de bank tijdens een avondje netflixen met je lief of om je outfit mee te pimpen!


5. My postponed wedding planning glass

Veel bruidsparen moeten opnieuw beginnen met het plannen van hun bruiloft. Geef het bruidspaar deze leuke glazen cadeau met de gedachte dat ze onder het genot van een glaasje wijn (of een lekker sapje), lekker thuis op de bank, samen kunnen dromen en plannen kunnen maken voor hun aanstaande huwelijk


6. Best of Skins Home Spa Set

Verras je lief of je BFF eens met deze Home Spa Box om eens lekker te ontspannen. Een uitgestelde bruiloft geeft al genoeg stress, dus een dagje thuis tutten en ontstressen is meer dan verdiend!


7. Geurkaars

Een geurkaars om het samen lekker cosy en romantisch te maken, nu we meer dan ooit tijd met elkaar doorbrengen thuis. De mooie glazen pot staat mooi in elk interieur en wanneer de kaars op is, kan je de deze ook nog eens gebruiken als bloemenvaasje of pennenhouder. Leuk toch!

34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven