Image by Anton Mislawsky

Exclusieve Pop Up

Exclusieve Pop Up Wedding

Willen jullie liever thuis trouwen of hebben jullie zelf een fantastische locatie gevonden?

Dan komt The Pop Up Wedding Company gewoon naar jullie toe! 

Het idee van de pop up wedding spreekt jullie helemaal aan, maar jullie willen het toch nóg iets persoonlijker hebben. Dat kan!

Jullie kiezen zelf een locatie en een thema, wij laden onze bus vol en komen gewoon naar jullie toe. Geen enkel probleem!
We bouwen alles op, zorgen dat alles tot in de puntjes gestyled is en na jullie bruiloft breken we alles zo snel mogelijk weer af.

Voordat je het weet zijn we weer vertrokken en hebben jij en je liefje het rijk alleen.

Uitbreidingen exclusieve pop up bruiloft

Willen jullie op jullie eigen locatie graag nog lekker eten en natafelen met jullie gezelschap? Een lunch, een high tea, een intiem diner of misschien wel een walking dinner? En mag er ook wel wat live muziek bij jouw pop up wedding? Ook hier kunnen wij voor zorgen!

 De pop up wedding at home is een op maat gemaakte pop up bruiloft alleen voor jullie, dus deze dag deel je niet met meerdere koppels. Interesse gewekt? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Mochten jullie een locatie op het oog hebben waar jullie graag zouden willen trouwen, maar wat geen officiële trouwlocatie is, ook dan kan je contact met ons opnemen en gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.